Vi på In Monte har avtal med både Boxen Kiruna och träningscentret EnerQi och du bestämmer själv på vilket av gymmen som du vill utföra din träning på. Som kund hos oss behöver alltså inte ha något aktivt gymkort och du betalar inget extra för att få nyttja lokalen under träningstillfället med din personliga tränare. Nedan kan du läsa mer om de två gymmen.

Boxen Kiruna

Gymmet Boxen Kiruna hittar du på Lombiavägen 2. Här finns stora öppna ytor med trängsredskap som roddmaskiner, löpband, skiergs, skivstänger, hantlar, rep, kettlebells, chinsräcken med mera. Gymmet passar dig som gillar att lyfta vikter, träna funktionellt och ha gott om plats att röra sig på. Omklädnigsrum med dusch finns att tillgå samt en relaxavdelning med bastu som är varm varje dag från kl 15.00. Här finns även en mindre butik där du kan köpa träningsrelarerade livsmedel och kläder.

För mer information besök gärna deras facebooksida eller instagram

Träningscentret EnerQi

Gymmet EnerQi ligger beläget mitt i centrala Kiruna på Arent Grapegatan 14. Här finns ett gym med klassisk gymutrustning och maskiner samt en stor öppen sal med bland annat ett chinsräcke, kettlebells och vikter med lättare stänger. Gymmet passar dig som vill kunna träna i maskiner och ha tillgång till koditionsutrustning som motionscyklar, löpband och crosstrainers, men även dig som vill styrketräna med fria vikter som skivstänger och hantlar. Omklädningsrum med dusch finns att tillgå samt en trevlig foajé där du kan köpa lättare träningsmål eller bara hänga och träffa andra medlemmar. 

För mer information besök gärna deras hemsida eller facebooksida