Nybörjar-workshop

Vill du prova på CrossFit? Eller känner du någon som har varit sugen att börja? Om en vecka kör jag igång en nybörjar-workshop på Crossfit Kiruna, både medlemmar och icke-medlemmar är välkomna att anmäla sig!

Nybörjar-workshop på Crossfit Kiruna
Under 6 tillfällen kommer du som deltagare gradvis att introduceras i grunderna inom CrossFit. Du lär dig genomföra grundläggande lyft och kroppsviktsövningar på ett säkert och effektivt sätt. Under workshopen står teknik och genomförande i fokus och praktiska moment varvas med teori och metod.

CrossFit är en konstant varierad träningsform som består av funktionella rörelser som involverar hela kroppen. Ett träningspass kan inkludera allt från klassisk tyngdlyftning till gymnastik och löpning. Målet med workshopen är att du som deltagare ska bli bekväm i att utföra de grundläggande övningarna inom CrossFit samt få kunskap i hur du skalar och anpassar övningar utifrån dina förutsättningar. Efter workshopen kommer du att kunna delta på våra ordinarie pass och din träning kommer blir både effektivare och roligare.

Workshopen pågår under tre veckor och hålls under måndagar och onsdagar mellan 19.00 – 20.00 med start måndag 28/11-16. Deltagarantalet är medvetet begränsat till 12 personer för att vi ska kunna garantera personlig feedback till varje deltagare. Pris 690 kr/person.

Workshopen passar dig som vill prova på CrossFit för första gången eller dig som är nybörjare. モンクレール Inga förkunskaper krävs och alla kan delta oavsett ålder och träningsstatus!

Du anmäler dig genom att betala in 690 kr till BG: 818-1604, märk betalningen med ditt namn. Därefter mailar du oss på kirunacrossfit@gmail.com och lämnar namn och telefonnummer. Du kan också komma förbi nere på ”boxen” och göra din anmälan där.

 

Varmt Välkommen! /Josefin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *